Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Saleu el salmó amb un polsim de sal, fregiu-lo amb una mica d’oli en una paella i, un cop fregit, reserveu-lo.
  2. En una paella neta, tireu-hi un raig d’oli i peleu la poma, talleu-la a tires i fregiu-la fins que quedi rossa. Afegiu-hi la crema de llet, remeneu-ho i passeu-ho pel triturador. Per emplatar-ho, col·loqueu a sobre de la salsa el salmó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: