Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els ingredients de la picada a la Thermomix. Programeu 20 segons a velocitat 5, traieu-ho i reserveu-ho.
  2. Tritureu els tomàquets 30 segons, velocitat 5-10 (en cas d'utilitzar tomàquets frescos). Traieu-ho i reserveu-ho.
  3. Poseu en el vas de la Thermomix els grans d'all, el pebrot i la ceba. Trossegeu-ho 3 segons a velocitat 5. Afegiu-hi l'oli, tapeu-ho i poseu el recipient del Varoma amb els musclos i les cloïsses. Programeu-ho 18 min Varoma velocitat 1.
  4. En acabar, traieu el Varoma i poseu els musclos i les cloïsses en una cassola de fang. Tritureu-ho 30 segons a velocitat 7-10.
  5. Afegiu-hi el tomàquet reservat i la sípia. Programeu 10 minuts Varoma, velocitat cullera gir a l'esquerra.
  6. Afegiu dins el vas els llagostins amb closca i programeu 5 min Varoma velocitat cullera gir a l'esquerra. Traieu els llagostins i poseu-los a la cassola.
  7. Afegiu-hi la sal, el pebre i la picada, i programeu 20 min Varoma velocitat cullera. En acabar, afegiu-hi els troncs de rap i programeu 5 min Varoma velocitat cullera gir a l'esquerra.
  8. Acabat el temps, poseu-ho a la cassola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: