Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir les tallarines en aigua, segons indiqui el fabricant. Quan siguin cuites, escorreu-les i refredeu-les.
  2. En una cassola amb una mica d’oli, coeu la ceba ben picada.
  3. Afegiu-hi la cansalada fumada tallada a daus i deixeu-la fins que quedi torrada.
  4. Afegiu-hi la nata i la tòfona ratllada. Deixeu-ho coure a foc lent fins que tingui una textura espessa i salpebreu-ho.
  5. Mescleu la salsa amb les tallarines cuites i afegiu-hi els dos rovells d’ou. Mescleu-ho bé i serviu-ho ràpidament als plats.
  6. Acabeu-ho amb el parmesà ratllat i una mica de tòfona ratllada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: