Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el llom de tonyina de manera que us quedin 4 peces d’una mida aproximada de 4 x 10 cm de gruix, d’uns 150 g cadascun.
  2. Arrebosseu-los en el sèsam pels 4 costats.
  3. Coeu a foc molt lent els lloms de tonyina en una planxa o paella grossa amb un petit raig d’oli. El secret és a l’hora de girar-los, perquè el sèsam dels 4 costats quedi ben enganxat, i la cocció: el sèsam i la carn han de quedar pràcticament crus.
  4. Mentrestant, poseu la mel i la salsa de soja en una paella i feu-la reduir uns quants minuts perquè agafi densitat.
  5. Renteu l’escarola i eixugueu-la bé.
  6. En un plat de vidre, si pot ser rectangular, col·loqueu en una banda l’escarola amb els germinats al damunt.
  7. Talleu delicadament els lloms de tonyina i disposeu-los en forma de ventall.
  8. Barregeu la salsa de mel i soja amb l’oli que us ha quedat i amaniu el plat.
  9. Decoreu-ho amb grans de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto