Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el llom de tonyina de manera que us quedin 4 peces d’una mida aproximada de 4 x 10 cm de gruix, d’uns 150 g cadascun.
  2. Arrebosseu-los en el sèsam pels 4 costats.
  3. Coeu a foc molt lent els lloms de tonyina en una planxa o paella grossa amb un petit raig d’oli. El secret és a l’hora de girar-los, perquè el sèsam dels 4 costats quedi ben enganxat, i la cocció: el sèsam i la carn han de quedar pràcticament crus.
  4. Mentrestant, poseu la mel i la salsa de soja en una paella i feu-la reduir uns quants minuts perquè agafi densitat.
  5. Renteu l’escarola i eixugueu-la bé.
  6. En un plat de vidre, si pot ser rectangular, col·loqueu en una banda l’escarola amb els germinats al damunt.
  7. Talleu delicadament els lloms de tonyina i disposeu-los en forma de ventall.
  8. Barregeu la salsa de mel i soja amb l’oli que us ha quedat i amaniu el plat.
  9. Decoreu-ho amb grans de sal grossa.

Més receptes amb Peix i marisc

Botifarra amb gambes

Botifarra amb gambes

Per Ada Parellada

Amanida de fruita vermella, mar i oli (DOP Les Garrigues)

Amanida de fruita vermella, mar i oli (DOP Les Garrigues)

Per Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues - Les Garrigues)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto