Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els musclos amb aigua tèbia i netegeu-los amb un ganivet. Poseu-ho al recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  2. Situeu el recipient Varoma al seu lloc. Quan acabi, separeu els cossos dels musclos i reserveu les valves. Buideu el got.
  3. Traieu les restes de barbes dels musclos (si en tinguessin) i trossegeu-los al vas programant 4 segons, velocitat 5. Traieu-ho i reserveu-ho.
  4. Poseu al got la ceba, els alls i l'oli. Programeu 5 segons, velocitat 4. Baixeu les restes de les parets cap a les ganivetes i sofregiu-ho programant 5 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi el tomàquet, el llorer i el pebre de Caiena. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Incorporeu-hi el vi, la farina i els musclos trossejats. Programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  6. Aboqueu la barreja en un bol, retireu la fulla de llorer i comproveu si necessita sal (dependrà dels musclos). Ompliu la part ampla de cada valva amb la barreja preparada ajudant-vos amb una cullera i reserveu-ho.
  7. Sense rentar el got feu una salsa beixamel de farciment. Acabeu d'omplir els musclos amb la beixamel.
  8. Deixeu-ho refredar dins del frigorífic. Passeu els musclos per ou batut, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto