Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els musclos amb aigua tèbia i netegeu-los amb un ganivet. Poseu-ho al recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  2. Situeu el recipient Varoma al seu lloc. Quan acabi, separeu els cossos dels musclos i reserveu les valves. Buideu el got.
  3. Traieu les restes de barbes dels musclos (si en tinguessin) i trossegeu-los al vas programant 4 segons, velocitat 5. Traieu-ho i reserveu-ho.
  4. Poseu al got la ceba, els alls i l'oli. Programeu 5 segons, velocitat 4. Baixeu les restes de les parets cap a les ganivetes i sofregiu-ho programant 5 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi el tomàquet, el llorer i el pebre de Caiena. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Incorporeu-hi el vi, la farina i els musclos trossejats. Programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  6. Aboqueu la barreja en un bol, retireu la fulla de llorer i comproveu si necessita sal (dependrà dels musclos). Ompliu la part ampla de cada valva amb la barreja preparada ajudant-vos amb una cullera i reserveu-ho.
  7. Sense rentar el got feu una salsa beixamel de farciment. Acabeu d'omplir els musclos amb la beixamel.
  8. Deixeu-ho refredar dins del frigorífic. Passeu els musclos per ou batut, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto