Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els musclos amb aigua tèbia i netegeu-los amb un ganivet. Poseu-ho al recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  2. Situeu el recipient Varoma al seu lloc. Quan acabi, separeu els cossos dels musclos i reserveu les valves. Buideu el got.
  3. Traieu les restes de barbes dels musclos (si en tinguessin) i trossegeu-los al vas programant 4 segons, velocitat 5. Traieu-ho i reserveu-ho.
  4. Poseu al got la ceba, els alls i l'oli. Programeu 5 segons, velocitat 4. Baixeu les restes de les parets cap a les ganivetes i sofregiu-ho programant 5 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi el tomàquet, el llorer i el pebre de Caiena. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Incorporeu-hi el vi, la farina i els musclos trossejats. Programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  6. Aboqueu la barreja en un bol, retireu la fulla de llorer i comproveu si necessita sal (dependrà dels musclos). Ompliu la part ampla de cada valva amb la barreja preparada ajudant-vos amb una cullera i reserveu-ho.
  7. Sense rentar el got feu una salsa beixamel de farciment. Acabeu d'omplir els musclos amb la beixamel.
  8. Deixeu-ho refredar dins del frigorífic. Passeu els musclos per ou batut, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto