Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu les patates fins que estiguin ben tendres.
  2. En un altre cassó, coeu les fulles de la col 2 min.
  3. Obriu els tomàquets per la meitat i rostiu-los al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. En una paella, salteu els alls picats finament amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi la patata pelada i les fulles de col, barregeu-ho bé i serviu-ho sobre els tomàquets. Afegiu-hi pernil ibèric tallat a tires i serviu-ho acompanyat d’unes quantes fulles d’orenga.

CONSELL
També podeu acompanyar-ho d’uns quadradets de calamar saltats, salmó o bacallà fumat i, fins i tot, de daus de cansalada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto