Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu les patates fins que estiguin ben tendres.
  2. En un altre cassó, coeu les fulles de la col 2 min.
  3. Obriu els tomàquets per la meitat i rostiu-los al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. En una paella, salteu els alls picats finament amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi la patata pelada i les fulles de col, barregeu-ho bé i serviu-ho sobre els tomàquets. Afegiu-hi pernil ibèric tallat a tires i serviu-ho acompanyat d’unes quantes fulles d’orenga.

CONSELL
També podeu acompanyar-ho d’uns quadradets de calamar saltats, salmó o bacallà fumat i, fins i tot, de daus de cansalada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto