Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa remolada: aboqueu i tritureu tots els ingredients en el vas d'una batedora elèctrica. Una vegada a punt, poseu-ho en una mànega.
  2. Per al romesco: aboqueu i tritureu tots els ingredients en el vas d'una batedora elèctrica.
  3. Saleu i amaniu la tonyina amb pebre shishimi.
  4. Emboliqueu la tonyina amb paper de forn, col·loqueu-ho a la barbacoa a foc mínim i gireu-ho per marcar-ho per tots els costats.
  5. Una vegada fora de la barbacoa, talleu-ho a làmines fines i serviu-ho damunt d'un llit de romesco, acabeu-ho amb punts de remolada, sal, pebre i oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: