Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a marinar la tonyina amb oli i gingebre, i marqueu-la a la planxa.
  2. Poseu les bosses en aigua bullent 3 min. Retireu-les.
  3. Per a la salsa de soja: barregeu tots els ingredients. Reserveu-ho.
  4. Per al wok: poseu tots els ingredients, excepte els brots de soja, a marinar, 24 h. Salteu-los lleugerament i afegiu-hi els brots de soja. Salteu-los una mica més i retireu-ho del foc.

Muntatge del plat

  • Col·loqueu el wok de verdures com a base del plat. Poseu-hi la tonyina a sobre, salseu-ho i afegiu-hi el porradell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: