Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu les carxofes i tritureu-les amb l'oli d'oliva verge extra i una mica de sal. Ha de quedar com una crema o un paté.
  2. Torreu les llesques de pa. Bateu els ous, saleu-los lleugerament, afegiu-hi una mica de llet i qualleu-los sense parar de moure en una paella amb una mica d'oli a foc mitjà.
  3. Unteu les llesques de pa amb la crema de carxofes i acabeu-ho amb els ous remenats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: