Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Primer heu de coure els moniatos. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. Per fer-los al forn, poseu-los 45 min embolicats amb paper d’alumini, a 180 ºC. Si els preferiu bullits, poseu-los en un cassó amb aigua al foc, sencers i sense pelar, durant 30 min.
  2. Quan siguin freds, peleu-los i reserveu-los.
  3. Feu bullir la col o coeu-la al microones. Quan sigui cuita, talleu-la amb unes tisores o un ganivet de taula.
  4. Talleu també el bacó i poseu-lo en una paella, a foc lent, perquè perdi el greix. Quan estigui al punt, enretireu-lo.
  5. A la mateixa paella, poseu els moniatos aixafats amb la col tallada. Aneu-ho barrejant amb una forquilla de fusta, fins a aconseguir que els dos ingredients s’uneixin. Tot seguit, poseu-hi el bacó i la sal, i continueu barrejant bé.
  6. Aneu girant el trinxat. L’ideal és que quedi com una truita, torradet per fora i tendre per dins.
  7. Un cop el tingueu a punt, serviu-lo immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto