Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les patates amb pell amb poca aigua. Un cop cuites, peleu-les i feu-ne un puré amb sal, pebre i mantega. Reserveu-lo.
  2. Salpebreu els troncs de rap. En una paella antiadherent amb una mica d’oli ben calent, feu el rap daurant-lo per tots els costats. Un cop daurat, poseu-lo al forn 7 min a 200 ºC.
  3. A la mateixa paella, salteu els llongos salpebrats.
  4. Muntatge: en un plat fondo, poseu-hi el puré de patates violeta, el tronc de rap i, per sobre, els llongos. Tireu-hi un raig d’oli d’oliva i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: