Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les carxofes: en un bol, poseu aigua, el julivert i la llimona espremuda.
  2. Traieu la tija i l’excés de fulles de les carxofes i peleu-les (com si peléssiu una poma). Talleu les carxofes per la meitat i traieu-ne la pelussa interior. Poseu-les al bol amb aigua, llimona i julivert.
  3. Talleu les carxofes a làmines no gaire fines. Reserveu-ho al bol.
  4. Poseu una paella a foc mitjà, amb l’oli.
  5. Escorreu bé les làmines de carxofa en un colador i poseu-les en paper absorbent. Fregiu-les a foc fort, fins que agafin un color daurat.
  6. Traieu-les i poseu-les en paper de cuina, per extreure’n l’excés d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  7. Retireu la paella i coleu l’oli. 
  8. A la mateixa paella, a foc fort, salteu la botifarra de perol, pelada i trossejada.
  9. Bateu els ous lleugerament, amb una mica de sal i pebre negre, afegiu-hi les carxofes i la botifarra de perol, i remeneu-ho bé. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè els gustos es barregin bé.
  10. Poseu oli d’oliva en una paella, a foc mitjà-alt.
  11. Aneu-hi posant la barreja amb l’ajuda d’un cullerot, per fer les truitetes individuals.
  12. Deixeu que es formi la crosta a foc mitjà, 3-4 min. Qualleu-les només per una banda i retireu-les; repetiu l’operació amb la resta de les carxofes.
  13. Serviu les truites de carxofa i botifarra immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto