Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poliu els filets de verat que us hagin preparat a la peixateria i salpebreu-los.
  2. Bateu els ous en un plat fondo, amb l’ajut d’una forquilla.
  3. Tritureu les ametlles a la batedora, sense deixar que acabin reduïdes a farina.
  4. Talleu el cebollí i barregeu-lo amb el granet d’ametlla, i poseu-ho en un altre plat.
  5. Passeu els filets de verat primer per l’ou i després per les ametlles triturades (com si féssiu llom empanat). Coeu-los a la paella, en oli calent, a foc viu 2 min per cada costat. Retireu-los i escorreu-los sobre paper absorbent.
  6. Retireu l’excés d’oli que pugui haver-hi a la paella i desglaceu-la amb el suc de les dues llimones colat, gratant i remenant amb una espàtula de fusta les restes enganxades per formar una mena de salsa. Regueu els filets amb la salsa i serviu-ho immediatament. Ho podeu acompanyar de patates fregides o d’alguna verdura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: