Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poliu els filets de verat que us hagin preparat a la peixateria i salpebreu-los.
  2. Bateu els ous en un plat fondo, amb l’ajut d’una forquilla.
  3. Tritureu les ametlles a la batedora, sense deixar que acabin reduïdes a farina.
  4. Talleu el cebollí i barregeu-lo amb el granet d’ametlla, i poseu-ho en un altre plat.
  5. Passeu els filets de verat primer per l’ou i després per les ametlles triturades (com si féssiu llom empanat). Coeu-los a la paella, en oli calent, a foc viu 2 min per cada costat. Retireu-los i escorreu-los sobre paper absorbent.
  6. Retireu l’excés d’oli que pugui haver-hi a la paella i desglaceu-la amb el suc de les dues llimones colat, gratant i remenant amb una espàtula de fusta les restes enganxades per formar una mena de salsa. Regueu els filets amb la salsa i serviu-ho immediatament. Ho podeu acompanyar de patates fregides o d’alguna verdura.

Més receptes amb Peix i marisc

Xató d'hivern Ràpida i senzilla

Xató d'hivern

Per Pep Nogué

15 minuts

Empedrat Sense
gluten

Empedrat

Per Pep Nogué

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto