Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poliu els filets de verat que us hagin preparat a la peixateria i salpebreu-los.
  2. Bateu els ous en un plat fondo, amb l’ajut d’una forquilla.
  3. Tritureu les ametlles a la batedora, sense deixar que acabin reduïdes a farina.
  4. Talleu el cebollí i barregeu-lo amb el granet d’ametlla, i poseu-ho en un altre plat.
  5. Passeu els filets de verat primer per l’ou i després per les ametlles triturades (com si féssiu llom empanat). Coeu-los a la paella, en oli calent, a foc viu 2 min per cada costat. Retireu-los i escorreu-los sobre paper absorbent.
  6. Retireu l’excés d’oli que pugui haver-hi a la paella i desglaceu-la amb el suc de les dues llimones colat, gratant i remenant amb una espàtula de fusta les restes enganxades per formar una mena de salsa. Regueu els filets amb la salsa i serviu-ho immediatament. Ho podeu acompanyar de patates fregides o d’alguna verdura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto