Preparació
- Talleu la pastanaga, l'albergínia, el carbassó i el pebrot vermell a tires. Reserveu-ho.
- Talleu el bròquil en petits arbrets. Peleu els espàrrecs verds. Poseu els espàrrecs verds i el bròquil en un plat apte per a cocció de microones i coeu-los durant 2 min al microones, tapat, a potència màxima.
- En una paella poseu la ceba tallada a la juliana, juntament amb la pastanaga, el pebrot vermell i l'albergínia, amb un bon raig d'oli, un bon raig d'balsàmic i un gotet d'aigua. Coeu-ho a foc mitjà durant uns 5 min fins que s'evapori l'aigua i les verdures quedin tendres.
- Afegiu-hi el carbassó, el bròquil i els espàrrecs verds i coeu-ho a foc mitjà alt, remenant el conjunt enèrgicament durant uns 3 min.
- Finalment, salpebreu-ho i acabeu-ho amb sèsam.