Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pastanaga, l'albergínia, el carbassó i el pebrot vermell a tires. Reserveu-ho.
  2. Talleu el bròquil en petits arbrets. Peleu els espàrrecs verds. Poseu els espàrrecs verds i el bròquil en un plat apte per a cocció de microones i coeu-los durant 2 min al microones, tapat, a potència màxima.
  3. En una paella poseu la ceba tallada a la juliana, juntament amb la pastanaga, el pebrot vermell i l'albergínia, amb un bon raig d'oli, un bon raig d'balsàmic i un gotet d'aigua. Coeu-ho a foc mitjà durant uns 5 min fins que s'evapori l'aigua i les verdures quedin tendres.
  4. Afegiu-hi el carbassó, el bròquil i els espàrrecs verds i coeu-ho a foc mitjà alt, remenant el conjunt enèrgicament durant uns 3 min.
  5. Finalment, salpebreu-ho i acabeu-ho amb sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: