Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pastanaga, l'albergínia, el carbassó i el pebrot vermell a tires. Reserveu-ho.
  2. Talleu el bròquil en petits arbrets. Peleu els espàrrecs verds. Poseu els espàrrecs verds i el bròquil en un plat apte per a cocció de microones i coeu-los durant 2 min al microones, tapat, a potència màxima.
  3. En una paella poseu la ceba tallada a la juliana, juntament amb la pastanaga, el pebrot vermell i l'albergínia, amb un bon raig d'oli, un bon raig d'balsàmic i un gotet d'aigua. Coeu-ho a foc mitjà durant uns 5 min fins que s'evapori l'aigua i les verdures quedin tendres.
  4. Afegiu-hi el carbassó, el bròquil i els espàrrecs verds i coeu-ho a foc mitjà alt, remenant el conjunt enèrgicament durant uns 3 min.
  5. Finalment, salpebreu-ho i acabeu-ho amb sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto