Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la pastanaga, l'albergínia, el carbassó i el pebrot vermell a tires. Reserveu-ho.
  2. Talleu el bròquil en petits arbrets. Peleu els espàrrecs verds. Poseu els espàrrecs verds i el bròquil en un plat apte per a cocció de microones i coeu-los durant 2 min al microones, tapat, a potència màxima.
  3. En una paella poseu la ceba tallada a la juliana, juntament amb la pastanaga, el pebrot vermell i l'albergínia, amb un bon raig d'oli, un bon raig d'balsàmic i un gotet d'aigua. Coeu-ho a foc mitjà durant uns 5 min fins que s'evapori l'aigua i les verdures quedin tendres.
  4. Afegiu-hi el carbassó, el bròquil i els espàrrecs verds i coeu-ho a foc mitjà alt, remenant el conjunt enèrgicament durant uns 3 min.
  5. Finalment, salpebreu-ho i acabeu-ho amb sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto