Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la pastanaga, l'albergínia, el carbassó i el pebrot vermell a tires. Reserveu-ho.
  2. Talleu el bròquil en petits arbrets. Peleu els espàrrecs verds. Poseu els espàrrecs verds i el bròquil en un plat apte per a cocció de microones i coeu-los durant 2 min al microones, tapat, a potència màxima.
  3. En una paella poseu la ceba tallada a la juliana, juntament amb la pastanaga, el pebrot vermell i l'albergínia, amb un bon raig d'oli, un bon raig d'balsàmic i un gotet d'aigua. Coeu-ho a foc mitjà durant uns 5 min fins que s'evapori l'aigua i les verdures quedin tendres.
  4. Afegiu-hi el carbassó, el bròquil i els espàrrecs verds i coeu-ho a foc mitjà alt, remenant el conjunt enèrgicament durant uns 3 min.
  5. Finalment, salpebreu-ho i acabeu-ho amb sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto