Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: en un morter, trinxeu a mà les ametlles, les avellanes, els seitons dessalats, els grans d'all, la polpa de les nyores, el bitxo (opcional), les llesques de pa fregit (podeu remullar-les amb el vinagre o afegiu-hi el vinagre a part), el vinagre i la sal. Aneu-ho llignat amb l'oli d'oliva.
  2. Netegeu, remulleu i trossegeu les escaroles.
  3. Dessaleu els seitons, la tonyina salada i el bacallà (aquests dos últims, esqueixeu-los). Poseu-los en un recipient, amb l'escarola. Aboqueu-hi les olives i, finalment, la salsa ben lligada.
  4. Barregeu-ho tot molt bé, perquè els ingredients quedin impregnats de la salsa. Ompliu-ne els plats mirant que hi hagi una mica de tot, fent com un castell d'escarola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto