Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 

Preparació

  1. És recomanable preparar la salsa el dia abans. Deixeu en remull el bacallà i la tonyina. Torreu el pa. Escaliveu 4 grans d’all i trinxeu-ne 4 més al morter (4 crus i 4 escalivats, en total) amb el bitxo, les llesques de pa torrat i les galetes maria.
  2. Afegiu a la barreja el pebre vermell dolç, el vinagre i un pessic de sal. Aneu lligant la salsa lentament amb rajolinets d’oli.
  3. Just abans de menjar, aboqueu la salsa sobre l’escarola i remeneu-ho. Afegiu-hi el peix i les olives.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: