Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu la molla de pa en remull amb vinagre. Piqueu els alls amb la sal al morter i, un cop ben aixafats, aneu-hi afegint la fruita seca fins a aconseguir una pasta homogènia.
  2. Escaldeu les nyores, raspeu-ne l’interior i aboqueu-ne la polpa al morter. Un cop ben barrejades, escorreu una mica la molla de pa amb vinagre i incorporeu-la a la salsa. Aneu-hi abocant lentament l’oli mentre remeneu, fins a obtenir la consistència desitjada, ni massa líquida ni massa espessa.
  3. Barregeu una mica de salsa amb l’escarola, la tonyina, el bacallà, les anxoves i les olives arbequines i negres. Reserveu la resta de la salsa i presenteu-la a taula en un bol o salsera a part, de manera que cada comensal se’n pugui servir la quantitat que vulgui.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: