Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les pipes de gira-sol en aigua, 3 h.
  2. Traieu les tiges de la col i trossegeu-la amb la mà.
  3. Tritureu la resta d’ingredients fins a obtenir una textura cremosa.
  4. En un bol, arrebosseu la col amb la crema resultant.
  5. Esteneu-ho a les safates del deshidratador. Deshidrateu-ho 24 h.
  6. Reserveu-ho en un recipient hermètic.

CONSELL
Podeu arrebossar la col amb el que vulgueu, com ara un pesto d’alfàbrega o tomàquets secs. 

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar les xips posant-les en una safata al forn, a 50 ºC, amb la porta una miqueta
entreoberta. Aneu controlant-les fins
que estiguin seques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: