Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les pipes de gira-sol en aigua, 3 h.
  2. Traieu les tiges de la col i trossegeu-la amb la mà.
  3. Tritureu la resta d’ingredients fins a obtenir una textura cremosa.
  4. En un bol, arrebosseu la col amb la crema resultant.
  5. Esteneu-ho a les safates del deshidratador. Deshidrateu-ho 24 h.
  6. Reserveu-ho en un recipient hermètic.

CONSELL
Podeu arrebossar la col amb el que vulgueu, com ara un pesto d’alfàbrega o tomàquets secs. 

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar les xips posant-les en una safata al forn, a 50 ºC, amb la porta una miqueta
entreoberta. Aneu controlant-les fins
que estiguin seques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto