Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 29 de setembre al 5 d'octubre

26/09/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 Llaminera amb castanyes

Llaminera amb castanyes

Dilluns

  • Primer: Tofu i albergínies teriyaki, espinacs saltats i xiitakes
  • Segon: Llaminera amb castanyes
  • Postres: Mousse de llimona
02 Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets

Pasta amb pesto de col verda, albergínia i tomàquets AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets
  • Segon: Croquetes de pop amb maionesa de pebre fumat
  • Postres: Galetes de carbassa, avellanes i xocolata
03 Fideuada amb calamars i petxines variades

Fideuada amb calamars i petxines variades

Dimecres

 

  • Primer: Fideuada amb calamars i petxines variades
  • Postres: Pastís de xocolata, poma i almívar de llet
04 Crumble de ruibarbre

Crumble de ruibarbre

Dijous

  • Primer: Amanida càlida amb vinagreta de tahina
  • Segon: Truita de múrgoles
  • Postres: 'Crumble' de ruibarbre
05 Crema de moniato amb xips de patata violeta i oli d'alfàbrega

Crema de moniato amb xips de patata violeta i oli d'alfàbrega Becky Lawton

Divendres

  • Primer: Crema de moniato amb xips de patata violeta i oli d'alfàbrega
  • Segon: Filet de porc ral amb reducció de ratafia i daus de verdures i poma
  • Postres: Bombons de mantega de cacauet
06 Involtini de vedella amb espàrrecs verds, festucs i panses

Involtini de vedella amb espàrrecs verds, festucs i panses

Dissabte

  • Primer: Coca de ceba caramel·litzada amb formatge de cabra i mel de farigola Alemany
  • Segon: 'Involtini' amb espàrrecs verds, festucs i panses
  • Postres: Pastís de viatge
07 Pastisset de carbassa amb pipes

Pastisset de carbassa amb pipes

Diumenge

  • Primer: 'Arancini' d'espinacs
  • Segon: Verdures amb romesco d'all negre
  • Postres: Pastisset de carbassa amb pipes

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: