Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Torreu les pipes al forn, a 150 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar i talleu-les a trossos irregulars.
  2. Netegeu i talleu el pes total de carbassa a daus d'1 cm i bulliu-ho a foc mitjà amb aigua abundant i sal, 7 min. Escorreu-ho i peseu les dues quantitats necessàries.
  3. Tritureu l'oli, el rovell i el primer pes de carbassa trossejada amb el túrmix. Afegiu-hi el sucre de coco, la sal i la farina d'ametlla, i treballeu-ho bé.
  4. Tamiseu la farina d'arròs i l'impulsor junts, afegiu-hi les espècies. Afegiu-ho a la preparació anterior treballant-ho amb el túrmix.
  5. Afegiu-hi les pipes i el segon pes de carbassa, i barregeu-ho amb l'espàtula.

6. Dosifiqueu-ho als motlles i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 29 min. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

Per a l'acabat:

7. Col·loqueu làmines de carbassa escaldades (talleu carbassa a làmines fines i escaldeu-les en aigua bullent fins que quedin una mica toves) per sobre els pastissets, pinteu-los amb melassa d'ordi i acabeu-los amb pipes de carbassa torrades.

Consell: si no teniu sucre de coco, afegiu-hi sucre morè. Si no trobeu melassa d'ordi, feu servir mel o xarop d'auró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto