Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a trossets petits. Peleu l’all i filetegeu-lo. Talleu el pebrot vermell a daus petits.
  2. Marqueu les petxines cap per avall a la paella amb una mica d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  3. Sofregiu a la mateixa paella els calamars, amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salteu-los uns minuts, fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi l’all i el pebrot vermell. Sofregiu-ho durant uns 5 minuts.
  4. Incorporeu-hi els fideus i ofegueu-los a la paella uns minuts, fins que s’amarin del sofregit. Salpebreu-los.
  5. Afegiu-hi el Caldo Aneto per Fideuá i apugeu el foc, uns 15 minuts. Després, manteniu el foc mitjà fins que estiguin cuits.
  6. Apagueu el foc i deixeu reposar la fideuada destapada durant uns 5 minuts abans de servir-la.
  7. Tot plegat podeu posar-ho al forn un parell de minuts i acompanyar-ho després amb un allioli i una mica de julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto