Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a trossets petits. Peleu l’all i filetegeu-lo. Talleu el pebrot vermell a daus petits.
  2. Marqueu les petxines cap per avall a la paella amb una mica d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  3. Sofregiu a la mateixa paella els calamars, amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salteu-los uns minuts, fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi l’all i el pebrot vermell. Sofregiu-ho durant uns 5 minuts.
  4. Incorporeu-hi els fideus i ofegueu-los a la paella uns minuts, fins que s’amarin del sofregit. Salpebreu-los.
  5. Afegiu-hi el Caldo Aneto per Fideuá i apugeu el foc, uns 15 minuts. Després, manteniu el foc mitjà fins que estiguin cuits.
  6. Apagueu el foc i deixeu reposar la fideuada destapada durant uns 5 minuts abans de servir-la.
  7. Tot plegat podeu posar-ho al forn un parell de minuts i acompanyar-ho després amb un allioli i una mica de julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: