Preparació
- Netegeu els calamars i talleu-los a trossets petits. Peleu l’all i filetegeu-lo. Talleu el pebrot vermell a daus petits.
- Marqueu les petxines cap per avall a la paella amb una mica d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
- Sofregiu a la mateixa paella els calamars, amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salteu-los uns minuts, fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi l’all i el pebrot vermell. Sofregiu-ho durant uns 5 minuts.
- Incorporeu-hi els fideus i ofegueu-los a la paella uns minuts, fins que s’amarin del sofregit. Salpebreu-los.
- Afegiu-hi el Caldo Aneto per Fideuá i apugeu el foc, uns 15 minuts. Després, manteniu el foc mitjà fins que estiguin cuits.
- Apagueu el foc i deixeu reposar la fideuada destapada durant uns 5 minuts abans de servir-la.
- Tot plegat podeu posar-ho al forn un parell de minuts i acompanyar-ho després amb un allioli i una mica de julivert picat.