Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a trossets petits. Peleu l’all i filetegeu-lo. Talleu el pebrot vermell a daus petits.
  2. Marqueu les petxines cap per avall a la paella amb una mica d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  3. Sofregiu a la mateixa paella els calamars, amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salteu-los uns minuts, fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi l’all i el pebrot vermell. Sofregiu-ho durant uns 5 minuts.
  4. Incorporeu-hi els fideus i ofegueu-los a la paella uns minuts, fins que s’amarin del sofregit. Salpebreu-los.
  5. Afegiu-hi el Caldo Aneto per Fideuá i apugeu el foc, uns 15 minuts. Després, manteniu el foc mitjà fins que estiguin cuits.
  6. Apagueu el foc i deixeu reposar la fideuada destapada durant uns 5 minuts abans de servir-la.
  7. Tot plegat podeu posar-ho al forn un parell de minuts i acompanyar-ho després amb un allioli i una mica de julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto