Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els calamars i talleu-los a trossets petits. Peleu l’all i filetegeu-lo. Talleu el pebrot vermell a daus petits.
  2. Marqueu les petxines cap per avall a la paella amb una mica d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  3. Sofregiu a la mateixa paella els calamars, amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salteu-los uns minuts, fins que comencin a daurar-se, i afegiu-hi l’all i el pebrot vermell. Sofregiu-ho durant uns 5 minuts.
  4. Incorporeu-hi els fideus i ofegueu-los a la paella uns minuts, fins que s’amarin del sofregit. Salpebreu-los.
  5. Afegiu-hi el Caldo Aneto per Fideuá i apugeu el foc, uns 15 minuts. Després, manteniu el foc mitjà fins que estiguin cuits.
  6. Apagueu el foc i deixeu reposar la fideuada destapada durant uns 5 minuts abans de servir-la.
  7. Tot plegat podeu posar-ho al forn un parell de minuts i acompanyar-ho després amb un allioli i una mica de julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

13-15 des

Fira Avícola de la Raça Prat 2019

A mitjan desembre, i com ja és tradició, el Prat de Llobregat celebra una nova edició de la fira...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto