Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les cebes a la juliana i poseu-les en una paella amb oli calent. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent. Passats uns 20 min, afegiu-hi una cullerada sopera de mel de farigola Alemany i deixeu-ho caramel·litzar 10 min.
  2.  Esteneu la pasta de full i afegiu-hi la ceba caramel·litzada.
  3. Al damunt, poseu-hi el formatge de cabra tallat a rodanxes.
  4. Afegiu-hi les nous i amaniu-ho amb oli.
  5. Poseu-ho al forn 20 min o fins que la pasta de full estigui cuita.
  6. Regueu la coca amb mel de farigola Alemany i poseu-hi la ruca per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: