Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu l’arròs amb un litre d’aigua i sal, 25 min, fins que quedi ben sec. Abaixeu el foc i incorporeu-hi el safrà diluït amb una mica d’aigua. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi el parmesà ratllat i la mantega. Remeneu-ho.
  2. Unteu una safata amb oli d’oliva i poseu-hi l’arròs, ben estès, perquè es refredi fàcilment. Cobriu-ho amb un film i deixeu-lo refredar 2 h.
  3. Per al farcit: talleu el 'caciocavallo' a cubs molt petits. Piqueu el pernil cuit.
  4. Renteu els espinacs i coeu-los en un cassó amb aigua i sal; escorreu-los molt bé i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, piqueu-los i barregeu-los amb el pernil i el formatge.
  5. Per a l’arrebossat: barregeu l’aigua i la farina en un bol, procurant que no quedin grumolls, fins que us quedi una pasta homogènia.
  6. Per a cada arancini, agafeu uns 180 g d’arròs cuit i poseu-vos-els al palmell.
  7. Afegiu-hi la barreja d’espinacs, pernil i formatge al centre i tanqueu-ho formant una bola. Passeu les boles per la barreja d’aigua i farina i arrebosseu-les amb el pa ratllat. Fregiu-les en una paella amb oli de gira-sol abundant, fins que quedin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto