Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu l’arròs amb un litre d’aigua i sal, 25 min, fins que quedi ben sec. Abaixeu el foc i incorporeu-hi el safrà diluït amb una mica d’aigua. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi el parmesà ratllat i la mantega. Remeneu-ho.
  2. Unteu una safata amb oli d’oliva i poseu-hi l’arròs, ben estès, perquè es refredi fàcilment. Cobriu-ho amb un film i deixeu-lo refredar 2 h.
  3. Per al farcit: talleu el 'caciocavallo' a cubs molt petits. Piqueu el pernil cuit.
  4. Renteu els espinacs i coeu-los en un cassó amb aigua i sal; escorreu-los molt bé i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, piqueu-los i barregeu-los amb el pernil i el formatge.
  5. Per a l’arrebossat: barregeu l’aigua i la farina en un bol, procurant que no quedin grumolls, fins que us quedi una pasta homogènia.
  6. Per a cada arancini, agafeu uns 180 g d’arròs cuit i poseu-vos-els al palmell.
  7. Afegiu-hi la barreja d’espinacs, pernil i formatge al centre i tanqueu-ho formant una bola. Passeu les boles per la barreja d’aigua i farina i arrebosseu-les amb el pa ratllat. Fregiu-les en una paella amb oli de gira-sol abundant, fins que quedin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto