Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Netegeu el ruibarbre i talleu-lo a trossos. Poseu-lo en un cassó al foc, amb el sucre i el porto. Coeu-ho a foc lent fins que estigui tou, però que no es desfaci. Aboqueu-ho en una safata apta per al forn. Deixeu-ho refredar.
  2. Barregeu, amb les mans, la farina i la mantega. Barregeu-ho pessigant-ho amb els dits fins que quedi homogeni i amb una textura sorrenca.
  3. Incorporeu-hi el sucre morè de canya i les nous, i barregeu-ho. Escampeu-ho sobre el ruibarbre.
  4. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que sigui daurat, 30 min.
  5. Deixeu-ho temperar i serviu-ho directament a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto