Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el ruibarbre i talleu-lo a trossos. Poseu-lo en un cassó al foc, amb el sucre i el porto. Coeu-ho a foc lent fins que estigui tou, però que no es desfaci. Aboqueu-ho en una safata apta per al forn. Deixeu-ho refredar.
  2. Barregeu, amb les mans, la farina i la mantega. Barregeu-ho pessigant-ho amb els dits fins que quedi homogeni i amb una textura sorrenca.
  3. Incorporeu-hi el sucre morè de canya i les nous, i barregeu-ho. Escampeu-ho sobre el ruibarbre.
  4. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que sigui daurat, 30 min.
  5. Deixeu-ho temperar i serviu-ho directament a taula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: