Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 5 a l'11 de maig

02/05/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 Amanida de llenties, tomàquet, germinats de porro, ceba i pebrot

Amanida de llenties, tomàquet, germinats de porro, ceba i pebrot Anna Garcia Frigola

Dilluns

  • Primer: Entrant de primavera
  • Segon: Costelles de xai al romaní amb patates rostides
  • Postres: Gelatina de nespres i caramel d'espígol
02 Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Dimarts

  • Primer: Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia
  • Segon: Melós de vedella a baixa temperatura
  • Postres: Minicassoletes de xocolata i melmelada de taronja
03 Llenguado amb taronja

Llenguado amb taronja

Dimecres

04 Arròs caldós amb llamàntol

Arròs caldós amb llamàntol Becky Lawton

Dijous

  • Primer: Arròs caldós amb llamàntol
  • Postres: Peres al forn farcides de xocolata
05 Sopa de pèsols i pernil

Sopa de pèsols i pernil Becky Lawton

Divendres

  • Primer: Sopa de pèsols i pernil
  • Segon: Filet de porc ibèric amb gratinat d'albercocs i emulsió d'espígol
  • Postres: Mousse de poma
     
06 Crema d'ametlles

Crema d'ametlles Becky Lawton

Dissabte

07 Olla aranesa

Olla aranesa Enrique Marco

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: