Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i talleu els espàrrecs. Salteu-los amb una mica d'oli. Feu el mateix amb la carbassa.
  2. Piqueu la nyoca i les prunes.
  3. Salpebreu els filets de llenguado i pinteu-los la cara interna amb mel. Cobriu-los amb la barreja de nyoca i prunes, enrotlleu-los i fixeu-los amb escuradents.
  4. Espremeu les taronges i piqueu la part blanca del porro.
  5. Poseu en una paella la mantega, el vi blanc, el porro i el suc de les taronges. Afegiu-hi els rotllets de llenguado i coeu-los al vapor amb la paella tapada, durant tres o quatre minuts.
  6. Traieu els rotllets i espereu dos o tres minuts perquè redueixi la salsa a la paella.
  7. A la base del plat poseu la carbassa, i, a sobre, els rotllets de llenguado. Salseu-ho amb la reducció de taronja i porro, i acabeu-ho amb els espàrrecs cuits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto