Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les ametlles fins a fer-ne una pasta.
  2. Dissoleu el kuzu en una petita part de la beguda d’ametlla.
  3. En un cassó, poseu la resta de la beguda d’ametlla, el kuzu, la llimona, el xarop d’atzavara i la pasta d’ametlles. Feu que arrenqui el bull, remenant-ho sense parar. Refredeu-ho filmat a pell.
  4. Serviu la crema en gots o bols amb l’ametlla granet i un grapat de nabius per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: