Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i feu-hi un tall a la base per tal que s’aguantin dretes.
  2. Traieu-ne el cor fent un forat a la base amb un ganivet prim o amb un estri per treure el cor de les pomes. Ompliu el forat amb la crema de xocolata.
  3. Talleu cada làmina de pasta fil·lo en quatre parts iguals i pinteu-les amb la mantega clarificada. Poseu les quatre parts una sobre l’altra. Repetiu l’operació quatre vegades.
  4. Emboliqueu cada pera amb cadascuna de les làmines de pasta fil·lo que heu tallat en 4 i heu superposat.
  5. Coeu les peres a 180 ºC al forn fins que es dauri la pasta filo, uns 10 minuts. Serviu les peres tèbies empolsades amb sucre en pols pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: