Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i feu-hi un tall a la base per tal que s’aguantin dretes.
  2. Traieu-ne el cor fent un forat a la base amb un ganivet prim o amb un estri per treure el cor de les pomes. Ompliu el forat amb la crema de xocolata.
  3. Talleu cada làmina de pasta fil·lo en quatre parts iguals i pinteu-les amb la mantega clarificada. Poseu les quatre parts una sobre l’altra. Repetiu l’operació quatre vegades.
  4. Emboliqueu cada pera amb cadascuna de les làmines de pasta fil·lo que heu tallat en 4 i heu superposat.
  5. Coeu les peres a 180 ºC al forn fins que es dauri la pasta filo, uns 10 minuts. Serviu les peres tèbies empolsades amb sucre en pols pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto