Troba la teva recepta

Preparació

  1. Sofregiu la ceba amb el porro, la pastanaga, els pebrots i l’all, picats molt fins, en un cassó amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixeu-ho a foc lent 20 min, fins que la verdura es comenci a caramel·litzar.
  2. Afegiu-hi la sípia a trossos i coeu-ho 15 min més. Afegiu-hi el tomàquet fregit i deixeu-ho uns 5 min més.
  3. Coeu els llamàntols oberts per la meitat en una cassola, amb un raig d’oli i sal. Quan comencin a daurar-se i s’hi formi una crosta, retireu-los i reserveu-los.
  4. Afegiu el sofregit de verdura a la cassola, i després l’arròs i el safrà. Ofegueu-ho 2 min.
  5. Per al brou: en una olla amb l’aigua, poseu una ceba i un porro trossejats amb un manat de julivert i una espina de rap, turbot o lluç. Coeu-ho 20 min i reserveu-ho.
  6. Cobriu l’arròs amb 1 litre de brou de peix i poseu-lo al forn, a 200 ºC. Deixeu-lo coure 15 min, afegiu-hi els llamàntols i deixeu-ho coure 5 min més (opcionalment, també podeu afegir-hi unes gambes). Corregiu-ne el punt de sal i serviu-ho de seguida.

CONSELL
Per obtenir un brou de peix net, escumeu el brou durant la cocció: retireu l’escuma que apareix a la part superior del brou mentre bull. L’escuma són restes de sang de l’espina del peix i impureses que puguin tenir els elements integrants del brou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto