Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba amb el porro, la pastanaga, els pebrots i l’all, picats molt fins, en un cassó amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixeu-ho a foc lent 20 min, fins que la verdura es comenci a caramel·litzar.
  2. Afegiu-hi la sípia a trossos i coeu-ho 15 min més. Afegiu-hi el tomàquet fregit i deixeu-ho uns 5 min més.
  3. Coeu els llamàntols oberts per la meitat en una cassola, amb un raig d’oli i sal. Quan comencin a daurar-se i s’hi formi una crosta, retireu-los i reserveu-los.
  4. Afegiu el sofregit de verdura a la cassola, i després l’arròs i el safrà. Ofegueu-ho 2 min.
  5. Per al brou: en una olla amb l’aigua, poseu una ceba i un porro trossejats amb un manat de julivert i una espina de rap, turbot o lluç. Coeu-ho 20 min i reserveu-ho.
  6. Cobriu l’arròs amb 1 litre de brou de peix i poseu-lo al forn, a 200 ºC. Deixeu-lo coure 15 min, afegiu-hi els llamàntols i deixeu-ho coure 5 min més (opcionalment, també podeu afegir-hi unes gambes). Corregiu-ne el punt de sal i serviu-ho de seguida.

CONSELL
Per obtenir un brou de peix net, escumeu el brou durant la cocció: retireu l’escuma que apareix a la part superior del brou mentre bull. L’escuma són restes de sang de l’espina del peix i impureses que puguin tenir els elements integrants del brou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: