Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta fresca: mescleu la farina amb la sal i afegiu-hi els ous, treballeu-ho fins a formar una bola de pasta i deixeu-la reposar 1 h a la nevera.
  2. Estireu la massa amb un corró amb una mica de farina i passeu-la per la màquina de fer pasta perquè quedi una làmina fina. Repetiu l’operació fins que acabeu tota la pasta i deixeu-la assecar 10 min tapada, mentre prepareu el farcit.
  3. Per al farcit: peleu i talleu la poma en daus regulars. Salteu-la en una paella amb oli, a foc baix, fins que quedi una compota.
  4. Deixeu refredar la poma i afegiu-hi el foie micuit tallat a trossets. Mescleu-ho bé perquè s’incorpori a la compota.
  5. Feu tires amb la massa i poseu-hi una mica de farcit a la meitat de les tires. Tapeu cada làmina amb una altra i pressioneu-les.
  6. Amb un tallapasta arrissat talleu els raviolis i deixeu-los reposar 5 min més.
  7. Per a la salsa: foneu la mantega en una cassola, afegiu-hi les nous i la sàlvia i coeu-ho 2 min. Afegiu-hi una mica d’aigua de la cocció de la pasta i reserveu-la. Coeu els raviolis 5 min, escorreu-los i afegiu-los a la cassola amb la salsa, deixeu-los-hi 1 min i serviu-los amb el pecorino ratllat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: