Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 13 al 19 de juliol

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

13/07/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Paella de marisc

Paella de marisc

Dilluns

Dilluns comenceu amb una amanida ben fresca, una amanida de codonyat. De segon plat us proposem una bona paella i, per postres, un flam de coco amb plàtan. 

02 Lluç amb anxoves

Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola

Dimarts

Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb unes mongetes a la carbonara. Una altra manera de menjar mongetes verdes. De segon, un lluç amb anxoves que us sorprendrà fins i tot, als que esteu cansats de menjar peix. I, per postres, uns bons melindros!

03 Amanida d'arròs basmati amb cigrons i feta

Amanida d'arròs basmati amb cigrons i feta Becky Lawton

Dimecres

El primer plat de dimecres és una amanida d'arròs amb un toc diferent, recepta de David Caballero. De segon us proposem un pit de pollastre farcit de figues. I, per postres, uns bons 'pops' de coco.

04 Filet farcit

Filet farcit

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, una amanida d'alvocat, tonyina i ruca. De segon, una vedella estofada amb bolets. Un clàssic de la nostra cuina. I, de postres, una recepta d'Ada Parellada, un gelat vermell de iogurt. 

05 Entrant de pastanaga

Entrant de pastanaga Anna Garcia Frigola

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de pasta molt original: un ravioli de gall negre amb parmentier de patata. De segon, xai amb albergínia. I, per postres, arròs amb llet.

06 Batut de cireres

Batut de cireres AJJ Estudi

Dissabte

Dissabte prepareu una pasta amb pesto, un llom de bacallà rostit amb espècies i, per postres, un batut de cireres!

07 Gofra amb gelat d'alfàbrega

Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton

Diumenge

Diumenge, el menú comença amb una amanida freda de fideus soba, continua amb un llenguado al vapor i acaba amb unes delicioses postres de préssec. Ideals per aquesta temporada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto