CUINA.CAT
13/07/2020Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!
Paella de marisc
Dilluns comenceu amb una amanida ben fresca, una amanida de codonyat. De segon plat us proposem una bona paella i, per postres, un flam de coco amb plàtan.
Lluç amb anxoves Anna Garcia Frigola
Dimarts us proposem que, de primer, comenceu amb unes mongetes a la carbonara. Una altra manera de menjar mongetes verdes. De segon, un lluç amb anxoves que us sorprendrà fins i tot, als que esteu cansats de menjar peix. I, per postres, uns bons melindros!
Amanida d'arròs basmati i arròs salvatge amb cigrons i feta Becky Lawton
El primer plat de dimecres és una amanida d'arròs amb un toc diferent, recepta de David Caballero. De segon us proposem un pit de pollastre farcit de figues. I, per postres, uns bons 'pops' de coco.
Filet farcit
Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana i toca començar a celebrar-ho. De primer, una amanida d'alvocat, tonyina i ruca. De segon, una vedella estofada amb bolets. Un clàssic de la nostra cuina. I, de postres, una recepta d'Ada Parellada, un gelat vermell de iogurt.
Entrant de pastanaga Anna Garcia Frigola
S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta de pasta molt original: un ravioli de gall negre amb parmentier de patata. De segon, xai amb albergínia. I, per postres, arròs amb llet.
Batut de cireres AJJ Estudi
Dissabte prepareu una pasta amb pesto, un llom de bacallà rostit amb espècies i, per postres, un batut de cireres!
Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton
Diumenge, el menú comença amb una amanida freda de fideus soba, continua amb un llenguado al vapor i acaba amb unes delicioses postres de préssec. Ideals per aquesta temporada.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.