Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet de coco i el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull.
  2. Diluïu la farina de blat de moro en una mica d'aigua i aboqueu-ho a la barreja anterior. Deixeu-ho espessir.
  3. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi el coco ratllat i deixeu-ho refredar.
  4. Ompliu els motlles de gelat de pal amb la barreja, introduïu-hi el palet i deixeu-ho al congelador un mínim de 24 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: