Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient, bateu dues culleradetes de mostassa de Dijon amb el suc d’una llimona. Un cop ben barrejat, afegiu-hi l’oli d’oliva de manera gradual, mentre continueu batent-ho amb unes varetes de cuina. Quan hagueu obtingut una crema de la consistència d’una maionesa, rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre de sidra i reserveu-la.
  2. En un recipient, barregeu els ingredients de l’amanida de manera espontània, els tomàquets tallats, el codonyat i la poma tallats a tires o cubs, unes llesques de pernil, etc. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

CONSELL
Gratineu una rodanxa de formatge de cabra sobre una torrada de pa de camp per acompanyar l’amanida. Proveu també de fer-la amb pernil d’ànec o, fins i tot, amb salmó fumat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto