Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu dues culleradetes de mostassa de Dijon amb el suc d’una llimona. Un cop ben barrejat, afegiu-hi l’oli d’oliva de manera gradual, mentre continueu batent-ho amb unes varetes de cuina. Quan hagueu obtingut una crema de la consistència d’una maionesa, rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre de sidra i reserveu-la.
  2. En un recipient, barregeu els ingredients de l’amanida de manera espontània, els tomàquets tallats, el codonyat i la poma tallats a tires o cubs, unes llesques de pernil, etc. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

CONSELL
Gratineu una rodanxa de formatge de cabra sobre una torrada de pa de camp per acompanyar l’amanida. Proveu també de fer-la amb pernil d’ànec o, fins i tot, amb salmó fumat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: