Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient, bateu dues culleradetes de mostassa de Dijon amb el suc d’una llimona. Un cop ben barrejat, afegiu-hi l’oli d’oliva de manera gradual, mentre continueu batent-ho amb unes varetes de cuina. Quan hagueu obtingut una crema de la consistència d’una maionesa, rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre de sidra i reserveu-la.
  2. En un recipient, barregeu els ingredients de l’amanida de manera espontània, els tomàquets tallats, el codonyat i la poma tallats a tires o cubs, unes llesques de pernil, etc. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

CONSELL
Gratineu una rodanxa de formatge de cabra sobre una torrada de pa de camp per acompanyar l’amanida. Proveu també de fer-la amb pernil d’ànec o, fins i tot, amb salmó fumat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto