Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC, a dalt i a baix.
  2. Separeu les clares dels rovells. Poseu les clares i un pessic de sal en un bol i munteu-les a punt de neu. Mentre les munteu, afegiu-hi el sucre per aconseguir una merenga ben ferma.
  3. En un altre bol, bateu els rovells fins que blanquegin.
  4. Incorporeu els rovells batuts a la merenga i barregeu-ho fent moviments envoltants.
  5. Afegiu-hi la farina tamisada. Feu-ho en dues o tres vegades perquè s'integri millor. Intenteu que la massa no baixi en excés, ajudeu-vos d'una espàtula i barregeu-ho de baix a dalt i de fora cap a dins.
  6. Un cop tingueu la massa al punt, poseu-la en una mànega de pastisseria amb un broquet llis. Folreu una safata de forn amb paper d'enfornar i dibuixeu-hi uns bastons d'uns 8 cm de llargada. Encara que al forn no creixeran molt, deixeu un espai prudencial entre ells perquè no s'enganxin. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  7. Enforneu-los durant 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto