Troba la teva recepta

Menú de la setmana del 24 al 30 de setembre

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

20/09/2018
Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma Miquel Àngel Roque

Dilluns

Comencem la setmana amb una proposta que inclou una crema de carbassa, una mica de peix i unes postres clàssiques de poma

Fricandó amb bolets de temporada

Fricandó amb bolets de temporada Becky Lawton

Dimarts

Per al dimarts, res millor que una combinació d'ingredients que tindrà l'èxit assegurat: cigrons, bolets i coco!

Pa de pessic de plàtan

Pa de pessic de plàtan

Dimecres

Arribem a dimecres i cal agafar energia per al que queda de setmana o sigui que us proposem un plat amb carbassa, una cuixa de xai i unes postres amb plàtan.

Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Dijous

Els dijous toca arròs i avui l'acompanyem amb bunyols de bacallà i un panet dolç de xocolata i pera

 

Vichyssoise o crema de porros

Vichyssoise o crema de porros Miquel Àngel Roque

Divendres

Per acabar la setmana laboral us proposem començar amb una vichyssoise fàcil de fer, un bon pollastre amb la cassola i acabar amb unes postres per aprofitar els darrers melons i síndries de la temporada.

 

Crema de carbassó

Crema de carbassó Becky Lawton

Dissabte

Comencem l'àpat del dissabte amb una crema de carbassó, el continuem amb un plat de llobarro amb bolets i el rematem amb una crema molt refrescant

Cuscús de calamars i bròquil / Becky Lawton

Cuscús de calamars i bròquil / Becky Lawton Becky Lawton

Diumenge

Per al diumenge us proposem tres receptes ben originals. Comencem amb un cuscús de peix, continuem amb un pit de pollastre farcit i acabem amb un pastís de poma per llepar-vos-en els dits!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto