Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les albergínies a daus. Ofegueu-les en una paella alta amb un raig d'oli d'oliva. Deixeu que l'albergínia es dauri bé, això li donarà un toc extra de gust a la pasta. Un cop daurada, empolseu-hi l'orenga.
  2. Incorporeu-hi l'all laminat i doneu-li un parell de voltes. Sense deixar que es dauri, afegiu-hi el tomàquet triturat i deixeu que se sofregeixi uns 20 min. Saleu-ho al gust. En l'últim moment, incorporeu-hi unes fulles d'alfàbrega ben picades.
  3. Mentre s'acaba de fer la salsa, poseu a coure la pasta seguint les instruccions del fabricant. Un cop cuita, reserveu una mica de l'aigua de cocció, que la posareu a la salsa.
  4. Escorreu la pasta i barregeu-la a la paella amb la pasta. Serviu-la immediatament acompanyada de formatge ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto