Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a daus. Ofegueu-les en una paella alta amb un raig d'oli d'oliva. Deixeu que l'albergínia es dauri bé, això li donarà un toc extra de gust a la pasta. Un cop daurada, empolseu-hi l'orenga.
  2. Incorporeu-hi l'all laminat i doneu-li un parell de voltes. Sense deixar que es dauri, afegiu-hi el tomàquet triturat i deixeu que se sofregeixi uns 20 min. Saleu-ho al gust. En l'últim moment, incorporeu-hi unes fulles d'alfàbrega ben picades.
  3. Mentre s'acaba de fer la salsa, poseu a coure la pasta seguint les instruccions del fabricant. Un cop cuita, reserveu una mica de l'aigua de cocció, que la posareu a la salsa.
  4. Escorreu la pasta i barregeu-la a la paella amb la pasta. Serviu-la immediatament acompanyada de formatge ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto