Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les llavors de xia: barregeu tots els ingredients i deixeu-los en remull 20 min, perquè s'hidratin les llavors de xia.
  2. Repartiu la barreja entre les copes de servir.
  3. Per al batut: tritureu tots els ingredients amb un robot de cuina.
  4. Repartiu el batut de fruita entre les copes de servir, a sobre de la capa que heu posat primer de llavors de xia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: