Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregiu la carn en una paella amb oli. Poseu-hi la ceba, tallada petita i, quan sigui tot ros, deixeu-ho refredar i passeu-ho pel molinet.
  2. En una paella, poseu una mica del suc que us hagi quedat de fregir la carn i una mica de mantega; afegiu-hi la carn picada. Tot seguit, poseu-hi dues o tres cullerades de farina de blat i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi una mica de llet i aneu-ho barrejant. Deixeu que es refredi.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes molt fines. Fregiu-les lleugerament, sense deixar que agafin color.
  4. Sobre cadascuna d’aquestes rodanxes, poseu-hi una cullerada de carn picada i, a sobre, una rodanxa de patata, que quedi com un entrepà. Saleu-les una mica i passeu-les per farina de blat i clara d’ou batuda. Fregiu-les amb oli ben calent.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: