Troba la teva recepta

Preparació

  1. Fregiu la carn en una paella amb oli. Poseu-hi la ceba, tallada petita i, quan sigui tot ros, deixeu-ho refredar i passeu-ho pel molinet.
  2. En una paella, poseu una mica del suc que us hagi quedat de fregir la carn i una mica de mantega; afegiu-hi la carn picada. Tot seguit, poseu-hi dues o tres cullerades de farina de blat i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi una mica de llet i aneu-ho barrejant. Deixeu que es refredi.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes molt fines. Fregiu-les lleugerament, sense deixar que agafin color.
  4. Sobre cadascuna d’aquestes rodanxes, poseu-hi una cullerada de carn picada i, a sobre, una rodanxa de patata, que quedi com un entrepà. Saleu-les una mica i passeu-les per farina de blat i clara d’ou batuda. Fregiu-les amb oli ben calent.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto