CUINA.CAT
12/08/2022Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Gaspatxo de síndria
Rovell d'ou amb puré de patates fregides i sobrassada
Primer plat: Rovell d'ou amb puré de patates fregides i sobrassada
Segon plat: Bracets de pollastre amb cues d'escamarlà i espinacs
Postres: Recuit de drap amb gelat de nous
Fricandó d'albergínies
Calamarsets a la planxa amb puré
Turbot a la brasa amb iuca fregida, all i julivert Becky Lawton
Primer plat: Crema escrita de bou de mar amb safrà i sípia
Risotto de sobrassada Food Photos / Cristina Rivarola
Primer plat: Esferes de mozzarella
Segon plat: Risotto de sobrassada
Postres: Síndria amb granissat de porto
Mandonguilles amb sípia i marisc
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.