Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Escalfeu una petita part del porto i foneu-hi la gelatina. Barregeu-lo amb la resta de porto i reserveu-lo en una carmanyola al congelador.
  3. Un cop congelat, trenqueu-lo i grateu-lo amb l'ajuda d'una cullera o una forquilla, i torneu-lo a deixar al congelador.
  4. Feu boletes de síndria amb l'ajuda d'una cullera de boles. Reserveu-la a la nevera.
  5. Serviu la síndria ben freda amb una cullerada de granissat a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: