Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic: bateu els ous amb el sucre fins que quedin escumosos. Afegiu-hi la farina tamisada i aboqueu-ho sobre una plata de forn coberta amb paper de forn (ha de quedar primet, de 0,5 cm de gruix). Coeu-ho 10 min a 180 ºC. Encara calent, desemmotlleu-ho sobre un drap una mica humit, enrotlleu-ho i deixeu-ho refredar.
  2. Per a l’almívar: poseu l’aigua i el sucre en un cassó al foc i deixeu-ho bullir 3 o 4 min. Afegiu-hi el rajolí de licor i reserveu-lo.
  3. Per a la crema: poseu la gelatina en remull amb aigua freda.
  4. En un cassó escalfeu l’aigua (reserveu-ne una part), el suc de llimona, la ratlladura i les fulles de menta. Quan arrenqui el bull, tapeu-ho i reserveu-ho uns minuts per tal que infusioni la menta.
  5. A part, dissoleu la Maizena amb l’aigua reservada. Bateu els ous i barregeu-los amb el sucre i la Maizena.
  6. Coleu la infusió de llimona i menta, aboqueu-la sobre la barreja dels ous i torneu-ho tot al foc, remenant-ho bé per tal que no faci grumolls ni s’enganxi. Quan la crema trenqui el bull, traieu-la del foc i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Filmeu-la a pell i deixeu-la refredar.
  8. Muntatge: desenrotlleu el pa de pessic, humitegeu-lo amb l’almívar i escampeu la crema per sobre, reservant-ne una part. Torneu-lo a enrotllar, escampeu una fina capa de crema per sobre i enganxeu-hi el crocant d’ametlla. Decoreu-lo amb l’ou filat i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto