Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al formatge crocant d'anacards: poseu els anacards en remull amb aigua, com a mínim 3 h (l’ideal és deixar-los-hi tota una nit).
  2. Tritureu la resta d’ingredients amb els anacards remullats fins que obtingueu una textura cremosa. Si cal, hi podeu afegir una mica d’aigua.
  3. Unteu-ne el teflex del deshidratador i deshidrateu-ho a 40 ºC, fins que quedi ben crocant (o bé assequeu-ho al forn).
  4. Deixeu els tomàquets secs en remull com a mínim 1 h, i reserveu-los amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Per al blat negre activat: feu germinar el blat negre un o dos dies, i deshidrateu-lo a 40 ºC, unes 12 h o fins que quedi sec (amb una textura cruixent).
  6. Emplateu l’amanida barrejant la ruca, els canonges i els germinats. Afegiu-hi les olives, els tomàquets, el blat i el formatge crocant d’anacards.
  7. Amaniu amb una vinagreta feta barrejant tots els ingredients de l’amaniment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto