CUINA.CAT
23/03/2020Espirals de carbassa amb quinoa, formatge i llavors de carbassa
El dilluns comenceu amb una amanida d'espirals de carbassa amb quinoa, formatge i llavors de carbassa. Després d'aquest entrant, prepareu unes fajitas de xai. El clàssic durum en una nova versió; amb xai, enciam variat, ceba, tomàquet i iogurt. Per postres, us proposem un flam de taronja. Fàcil de fer i amb un gust deliciós!
Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor Food Photos / Cristina Rivarola
Dimarts doneu-vos el gust de preparar uns macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor. Una recepta creativa i molt saludable. Després, seitons fregits amb vi blanc. És temporada d'aquest peix i s'ha d'aprofitar! I per acabar el dia, una mousse de poma. El suc de la fruita, la gelatina i la poma ratllada fan una combinació genial. Decoreu-la amb una mica de coulís de gerds!
Bacallà amb espinacs frescos, sofregit a la catalana i mussolina suau d'all Pau Esculies
El primer plat de dimecres és fricandó d'albergínies. Salteu les verdures tallades amb les patates. Enfarineu les albergínies a rodanxes i completeu-ho amb els moixernons. El segon, un bacallà amb espinacs, sofregit a la catalana i mussolina suau d'all. Us encantarà! I per postres, un tàrtar dolç de maduixes amb gelat de crema catalana!
Entrant de primavera Anna Garcia Frigola
Per dijous us proposem un entrant que porta el nom de l'època en la qual entrem: la primavera. Unes llesques de pa de motlle integral amb raves, alvocats, formatge cremós i ceba. El segon són unes tallarines amb peres, nous i formatge blau. Per postres, us esperen uns macarons de llimona que encantaran als més petits!
Musclos en escabetx amb guacamole Food Photos / Cristina Rivarola
S'apropa el cap de setmana i us proposem musclos en escabetx amb guacamole. Un aperitiu senzill i que us sorprendrà. I després, unes tradicionals llenties estofades. No podien faltar al menú setmanal! I per postres, Coco-Choc amb iogurt. Una combinació per llepar-se'n els dits!
Arròs de bacallà amb carxofa i oli de pebre vermell
Dissabte feu arròs de bacallà amb carxofa i oli de pebre vermell i pollastre amb mel i sèsam. La salsa de soja, quètxup, mel i sèsam donarà un toc molt original i autèntic al pollastre! I per postres, minicalzones dolces; farcides de xocolata, plàtan i nous.
Pastís de 'ricotta' amb melmelada de nabius Gemma Clofent
Diumenge, el menú comença amb una piadina romagna, la massa italiana farcida de formatge squacquerone, pernil i ruca; i continua amb un llenguado amb gamba vermella, llima, citronel·la i gingebre. Sona bé, oi? I per rematar-lo, pastís de ricotta amb melmelada de nabius. Bon profit!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.