Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli de pebre vermell: en una olla, poseu una mica d’oli d’oliva i escalfeu-lo a 60 ºC, afegiu-hi el pebre vermell de la Vera i deixeu-ho reposar.
  2. Per a l’arròs: sofregiu les cebes, pelades i picades, amb l’oli d’oliva. Afegiu-hi les carxofes a quarts, el pebrot a dauets i la carbassa, també a dauets. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho sofregir.
  3. Afegiu-hi l’arròs i mulleu-ho amb el fumet de peix. A mitja cocció, afegiu-hi les làmines de morro de bacallà, repartides per la paella. Serviu-ho amb un rajolí de l’oli de pebre per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: