Troba la teva recepta

La recepta d’avui m’encanta per la seva senzillesa. A més, és una recepta ben diferent de la d’altres pastissos de formatge que he fet, ja que no porta farina ni Maizena: duu molla de pa remullada amb llet, fet que amoroseix el pastís i el fa més melós i lleuger. I amb la textura de ricotta, queda un pastís suau que s’empassa xuclant.

Preparació

  1. Poseu en remull la molla de pa amb la llet que absorbeixi.
  2. Separeu els rovells de les clares. Reserveu 50 g de sucre.
  3. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares i el sucre reservat.
  4. Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre reservat quan estiguin a mig muntar. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Aboqueu la mescla en un motlle untat de mantega i farina. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant 1 h. Deixeu-ho refredar.
  6. Poseu en remull la gelatina. Escalfeu una mica d’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Escalfeu una mica la melmelada per tal de liquar-la un pèl. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé.
  8. Aboqueu la melmelada per sobre la superfície del pastís i deixeu-ho refredar.
  9. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho (a temperatura ambient).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto