Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu breument els espinacs, deixeu-los refredar en aigua freda i gel. Tritureu-los amb la llet i els ous batuts, coleu-ho i poseu-ho en motlles o flameres al bany maria, no més de 3 cm de líquid per motlle. Coeu-los tapats amb alumini durant 20 min a 180 ºC. Traieu-los del forn i deixeu-los refredar.
  2. Poseu a coure les patates violetes, senceres i amb pell, durant 10-15 min fins que quedin tendres.
  3. Podeu comprar el pop cuit o coure’l a casa, el temps de cocció dependrà de la mida del pop i del procés de conservació. Un pop mitjà d’uns 3 kg que hagi estat congelat tardarà aproximadament 35 min a coure’s.
  4. Presenteu el plat disposant sobre el flam d’espinacs una selecció d’enciams i brots tendres, els cirerols tallats per la meitat, la patata violeta encara tèbia i el pop cuit, i acabeu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, la sal i un bon polsim de pebre vermell de la Vera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto