Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu al got de la batedora les ametlles, la molla de pa, el gra d'all, la sal i la meitat de l'aigua. Tritureu-ho fins a obtenir una crema fina.
  2. Afegiu-hi l'oli a poc a poc, a través de la boca de la tapa de la batedora, mentre ho seguiu batent. D'aquesta manera l'oli quedarà emulsionat. Incorporeu-hi el vinagre i la resta de l'aigua, vigilant el punt d'espessor que vulgueu.
  3. Rectifiqueu-ho de sal i vinagre, si cal.
  4. Guardeu-ho a la nevera 3 h abans de consumir-lo. El repòs farà que tots els sabors s'assentin i quedarà molt millor.
  5. Podeu servir l'ajoblanco acompanyat de raïm, meló o, fins i tot, una mica de pernil ibèric picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto