Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al got de la batedora les ametlles, la molla de pa, el gra d'all, la sal i la meitat de l'aigua. Tritureu-ho fins a obtenir una crema fina.
  2. Afegiu-hi l'oli a poc a poc, a través de la boca de la tapa de la batedora, mentre ho seguiu batent. D'aquesta manera l'oli quedarà emulsionat. Incorporeu-hi el vinagre i la resta de l'aigua, vigilant el punt d'espessor que vulgueu.
  3. Rectifiqueu-ho de sal i vinagre, si cal.
  4. Guardeu-ho a la nevera 3 h abans de consumir-lo. El repòs farà que tots els sabors s'assentin i quedarà molt millor.
  5. Podeu servir l'ajoblanco acompanyat de raïm, meló o, fins i tot, una mica de pernil ibèric picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto