Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat i biudeu-les amb una cullera, vigilant de no trencar-les i deixant una mica de polpa enganxada a la pela. Reserveu la polpa. Salpebreu la part de la pela i fregiu-la en oli abundant fins que quedi daurada. Reserveu-la en paper absorbent.
  2. Piqueu la polpa de l'albergínia i daureu-la en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
  3. Traieu la pell i els ossos de les cuixes d'ànec i piqueu-ne la carn.
  4. Tritureu la maionesa amb el xili xipotle i barregeu-la amb la carn de l'ànec, les panses, els pinyons, la polpa de l'albergínia i el porradell picat.
  5. Farciu les peles de les albergínies amb la barreja anterior i ratlleu-hi l'idiazabal pel damunt.
  6. Coeu-les al forn 5 min, a 200 ºC, perquè es gratinin. Serviu-les amb una mica més de porradell picat pel damunt i, si voleu, una cullerada de maionesa de xipotle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto