Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat i biudeu-les amb una cullera, vigilant de no trencar-les i deixant una mica de polpa enganxada a la pela. Reserveu la polpa. Salpebreu la part de la pela i fregiu-la en oli abundant fins que quedi daurada. Reserveu-la en paper absorbent.
  2. Piqueu la polpa de l'albergínia i daureu-la en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
  3. Traieu la pell i els ossos de les cuixes d'ànec i piqueu-ne la carn.
  4. Tritureu la maionesa amb el xili xipotle i barregeu-la amb la carn de l'ànec, les panses, els pinyons, la polpa de l'albergínia i el porradell picat.
  5. Farciu les peles de les albergínies amb la barreja anterior i ratlleu-hi l'idiazabal pel damunt.
  6. Coeu-les al forn 5 min, a 200 ºC, perquè es gratinin. Serviu-les amb una mica més de porradell picat pel damunt i, si voleu, una cullerada de maionesa de xipotle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto