Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fideus de soja. Deixeu-los-hi coure 30 s i escorreu-los. Refresqueu-los amb aigua freda.
  2. Talleu l'enciam vermell a tires molt fines.
  3. Peleu les gambetes.
  4. Barregeu l'oli de soja amb la salsa de soja i el porradell picat ben finament.
  5. Poseu una paella al foc amb l'oli d'oliva. Salteu-hi les gambes 1 min. Afegiu-hi els fideus i deixeu-los escalfar lleugerament.
  6. En un bol barregeu les gambetes, els fideus, les algues tallades a tires de 10 cm i l'enciam vermell.
  7. Amaniu-ho tot amb la salsa i serviu-ho amb un polsim de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto