Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fideus de soja. Deixeu-los-hi coure 30 s i escorreu-los. Refresqueu-los amb aigua freda.
  2. Talleu l'enciam vermell a tires molt fines.
  3. Peleu les gambetes.
  4. Barregeu l'oli de soja amb la salsa de soja i el porradell picat ben finament.
  5. Poseu una paella al foc amb l'oli d'oliva. Salteu-hi les gambes 1 min. Afegiu-hi els fideus i deixeu-los escalfar lleugerament.
  6. En un bol barregeu les gambetes, els fideus, les algues tallades a tires de 10 cm i l'enciam vermell.
  7. Amaniu-ho tot amb la salsa i serviu-ho amb un polsim de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto