Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent i refredeu-los en aigua i gel. Peleu-los i talleu-los per la meitat, traieu-ne les granes, reserveu-les i talleu-los a daus.
  2. Peleu les patates i talleu-les a trossos regulars. Coeu la patata i l’api-rave tot junt fins que sigui ben tou. Afegiu-hi una mica de llet calenta i de mantega. Tritureu-ho i passeu-ho per una estamenya. Si us queda molt espès, afegiu-hi un xic de suc de la cocció.
  3. Per a la maionesa de porradell, passeu per la batedora l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Poseu els rovells amb un polsim de sal en un bol i barregeu-ho amb una vareta. Aneu-ho lligant amb l’oli de porradell fins que us quedi una maionesa ben emulsionada.
  4. Amaniu els daus de tomàquet amb la vinagreta i col·loqueu-los al fons del got. Amaniu els enciams i col·loqueu-los a sobre del tomàquet. Peleu les pinces de bou de mar. Guardeu la part de dalt i esmicoleu-ne l’altra. Afegiu-hi la crema de patata i api-rave. I disposeu la part de dalt de la pinça de bou al damunt de la preparació amb una cullerada de maionesa de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto