Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent i refredeu-los en aigua i gel. Peleu-los i talleu-los per la meitat, traieu-ne les granes, reserveu-les i talleu-los a daus.
  2. Peleu les patates i talleu-les a trossos regulars. Coeu la patata i l’api-rave tot junt fins que sigui ben tou. Afegiu-hi una mica de llet calenta i de mantega. Tritureu-ho i passeu-ho per una estamenya. Si us queda molt espès, afegiu-hi un xic de suc de la cocció.
  3. Per a la maionesa de porradell, passeu per la batedora l’oli d’oliva amb el porradell picat i coleu-ho. Poseu els rovells amb un polsim de sal en un bol i barregeu-ho amb una vareta. Aneu-ho lligant amb l’oli de porradell fins que us quedi una maionesa ben emulsionada.
  4. Amaniu els daus de tomàquet amb la vinagreta i col·loqueu-los al fons del got. Amaniu els enciams i col·loqueu-los a sobre del tomàquet. Peleu les pinces de bou de mar. Guardeu la part de dalt i esmicoleu-ne l’altra. Afegiu-hi la crema de patata i api-rave. I disposeu la part de dalt de la pinça de bou al damunt de la preparació amb una cullerada de maionesa de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

30 gen

Taller de Daifuku Mochi: 'El dolç japonès més desitjat' 2020

Si voleu aprendre a elaborar el 'daikufu', també anomenat 'daifukumochi', un dolç japonès que consisteix...

31 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

01-31 gen

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto